Luister
Live
6 maart 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

HeezeLeeft! barst weer los met nieuwe editie!

HEEZE - Op zondag 10 april 2022 gaat HeezeLeeft! los met alweer de derde editie. Zonder coronamaatregelen en beperkingen, maar met heel veel positiviteit en vreugde. Vanaf 12.00 uur ben je van harte welkom in de gemeentetuin.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

HeezeLeeft! is er voor iedereen. Dit jaar is er, naast de gebruikelijke braderie, ook een rommelmarkt aanwezig. Daarmee kan iedereen die wil meedoen. Een kraam huren kan door een mail te sturen naar heezeleeft@hotmail.com. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en wat je wil gaan doen, dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie van de organisatie. Voorwaarde voor deelname is dat je uit Heeze, Leende of Sterksel komt. Want HeezeLeeft! is een evenement VOOR en DOOR Heeze, Leende & Sterksel.

Maar dat is nog niet alles... Naast de braderie is er ook volop activiteit in de gemeentetuin. Zo verzorgt onze lokale dansvereniging Lucky Bandits een aantal spetterende optredens, is er een prachtig terras waar je een heerlijk, koud drankje kunt nuttigen, gaat het Turbo Team de boel op stelten zetten en is er volop vermaak voor de kids.

Dat wil je niet missen. Dus; meld je aan voor de braderie of kom een kijkje nemen op zondag 10 april tussen 12.00-18.00 uur. Voor meer informatie mag je altijd mailen naar heezeleeft@hotmail.com of stuur een bericht via de Facebook-pagina

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug