Luister
muziek
19 mei 2022 - 17:30
Deel dit artikel:

16 Jubilarissen bij fanfare St Nicasius !

HEEZE - Op dinsdag 17 mei werd door fanfare St Nicasius de Algemene ledenvergadering gehouden. Deze jaarvergadering had ook een bijzonder feestelijk tintje. Er werden maar liefst 16 jubilarissen gehuldigd.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Peter Verest
Advertentie

Allereerst werden door de fanfare 8 leden gehuldigd die op dit moment niet in aanmerking komen voor een Bondsinsigne maar wel al minimaal 12,5 bij de vereniging zijn.

Sanne van de Loo, Chantal Duijsters , Frank Luijten, Wil van de Loo en Timo Berkers werden hiervoor in het zonnetje gezet. Birgit de Vaan, Natalie Maas en Maarten van der Velden waren helaas verhinderd maar ook zij werden door de voorzitter gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal.

Daarna was het woord aan de voorzitter van de Brabantse Bond van Muziekgezelschappen om ook maar liefst 8 leden een bondsinsigne uit te reiken.

Vanwege 12,5 jaar lidmaatschap mochten Martijn van Werde, en Corry Nonnekens de felicitaties in ontvangst nemen. Ook 12,5 jaar lid maar helaas verhinderd was Hans Tindemans.

Voor het mooie aantal van 25 jaar lidmaatschap werden zowel Wim als Ans Bosmans beiden gehuldigd.

Voor maar liefst 40 jaar lidmaatschap was er een insigne voor Jacoline Boonman. Ook zij was helaas verhinderd maar de felicitaties waren er niet minder om.

Voor het respectabele aantal van 50 jaar lidmaatschap mocht Peter van der Velden de felicitaties in ontvangst nemen.

En als klap op de vuurpijl werd Jos Heijligers voor maar liefst 70 jaar lidmaatschap gehuldigd.

Zie hiervoor apart artikel op Heeze24.

Voor alle jubilarissen had de Bondsvoorzitter naast de insignes mooie woorden meegenomen waarin hij de inzet van deze leden memoreerde en het belang van dit soort trouwe leden voor een vereniging onderstreepte.

Na de huldigingen werd de avond in de foyer van ’t Perron met alle aanwezigen nog gezellig voortgezet.

Fanfare St Nicasius is trots op zoveel jubilarissen zonder wie het niet mogelijk is om een vereniging overeind te houden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug