Luister
muziek
26 mei 2022 - 09:00
Deel dit artikel:

SylvesterloopHeeze zoekt vrijwilligers

HEEZE - Tientallen jaren prijkte Sylvesterloop Heeze op de kalenders van loopgroepen en individuele hardlopers. De prestatieloop vanuit Camping Heezerenbosch stond bekend als een van de gezelligste prestatielopen in deze contreien. Er deden zo’n 300 à 400 lopers aan mee.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

In 2020 en 2021 gooide Corona roet in het eten. Het ziet ernaar uit dat de Sylvesterloop dit jaar weer in december gehouden zou kunnen worden.

Echter: de organisatie hapert. Verschillende ‘oude’ bestuursleden en vrijwilligers hebben moeite om de draad weer op te pakken. Er is dringend behoefte aan nieuwe hulptroepen, zowel in de organisatie als in de uitvoering. Er zijn enkele nieuwe bestuursleden nodig in de voorbereiding van het loopevenement. En het gaat om vrijwilligers op de dag zelf. Je moet daarbij denken aan parkeerhulp, inschrijving, routes uitzetten, lopers begeleiden en tijdwaarneming. Als bestuurslid/vrijwilliger word je altijd in de gelegenheid gesteld om ook zelf deel te nemen aan de prestatieloop

Bezoek de website SylvesterloopHeeze.nl om een indruk te krijgen van het evenement. Er staan foto’s op van 2009 t/m 2019. En hebt je tijd en zin om mee te helpen, mail dan naar sylvesterloopheeze@gmail.com. Dan nemen wij graag contact met je op.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug