Luister
muziek
25 mei 2022 - 19:00
Deel dit artikel:

VVV automaat bij gemeentehuis verdwijnt

HEEZE-LEENDE - Op 20 maart 2016 werd door toenmalig wethouder Frans Cuijpers de eerste toeristische VVV-zuil in onze gemeente officieel in gebruik genomen. Nu, iets meer dan zes jaar later, is de automaat verwijderd uit de buitenmuur van het gemeentehuis en wordt het gat weer dichtgemaakt.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Bij de ingebruikname in 2016 werd toen het volgende gezegd: "De uitgifteautomaat zal het makkelijker maken voor de toeristen om informatie verstrekt te krijgen, kaartjes te kopen voor een museum of bijvoorbeeld wandel-, of fietsroutes te krijgen. Recreatief Heeze-Leende gaat met het in werking stellen van deze gebruiksvriendelijke toeristische informatiezuil met de tijd mee om de toerist op deze manier nog makkelijker van dienst te kunnen zijn."

Reden voor het verwijderen van de automaat is onder andere het feit dat er geen gebruik van gemaakt wordt. "De tijd heeft ons ingehaald en bijna iedereen kan alles doen op de smartphone" aldus Frans Broos, voorzitter van Recreatief Heeze-Leende. Daarnaast werd er ook geen onderhoud gepleegd en liep het contract af met de leverancier waardoor besloten is het apparaat te verwijderen. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug