Luister
Live
22 juni 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Haringseizoen ook in Heeze weer van start!

HEEZE - Dit jaar is op de visafslag van Scheveningen het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild voor 113.500 euro. De opbrengst van de veiling van het eerste haringvaatje, bij elkaar gebracht door tientallen bieders, is dit jaar geschonken aan Stichting Ambulance Wens.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Vanaf nu is de Hollandse Nieuwe weer voor iedereen en overal te koop, ook in Heeze! Het haringseizoen van start. Maarten van den Heuvel van VDH Seafood uit Heeze opende daar een pop-up viskraam voor de Albert Heijn aan de Kapelstraat in Heeze waar de Hollandse Nieuwe al snel over de toonbank gingen.

‘’Ik merk ieder jaar dat er veel vraag is naar de nieuwe haring. Daarom heb ik gekeken naar een goede oplossing en dat resulteerde in deze pop-up viskraam’, vertelt Maarten. ‘’De laatste jaren zijn de haringen van zeer goede kwaliteit en dit jaar lijkt echt een van de beste jaren te zijn. Het relatief warme voorjaar zorgde voor genoeg plankton waardoor de haring lekker vet is. Het is topkwaliteit. Hij is echt verrukkelijk!''

Bij de tijdelijke verkooplocatie zijn niet alleen haringen te koop zijn maar ook andere verse vis en belegde broodjes. Wist u trouwens dat VDH Seafood een prachtige webshop heeft met een breed assortiment en dat hij wekelijks de bestellingen aan huis brengt? Neem gerust een kijkje op de website van VDH Seafood en laat u verrassen door het assortiment. De tijdelijke pop-up locatie zal in ieder geval tijdens de zomermaanden juni en juli geopend zijn van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.
Heb jij interesse in een leuke bijbaan de komende maanden, meld je gerust bij de pop-up viskraam buiten bij de Albert Heijn in Heeze.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug