Luister
Live
22 juni 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Jonge boeren richten Makelaardij Van der Wal op

HEEZE-LEENDE - Als ludieke reactie op de doelenbrief van minister Christianne van der Wal, die op vrijdag 10 juni verscheen, hebben de jonge boeren en tuinders van Nederland Makelaardij Van der Wal opgericht. Een makelaardij gespecialiseerd in agrarisch vastgoed. Om deze actie kracht bij te zetten verandert de homepagina van www.najk.nl de komende dagen in een makelaarspagina, waarop de jonge boeren door middel van foto’s en video’s hun bedrijven ‘aanbieden’ en met het Te Koop-bord aandacht vragen voor deze onmogelijke stikstofplannen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - NAJK

‘Bent u op zoek naar een ruime kavel voor uw datacenter of bent u projectontwikkelaar en op zoek naar een geschikte locatie voor zonnevelden, windmolenparken, parkeerterreinen of een betonnen industriegebied? Bij Van der Wal bent u aan het juiste adres!’, luidt de slogan van Makelaardij Van der Wal. Met dank aan de stikstofcrisis en de daarbij beschikbaar gestelde opkoopregeling hebben ze veel agrarisch vastgoed in handen kunnen krijgen. Het actuele aanbod is te zien op de daarvoor bestemde pagina.

Groeiend aanbod
Naast het makelaarsbord van Van der Wal doen verschillende boeren hun verhaal. De doelen zijn een strop voor veel agrarische ondernemers. Het staat de toekomst van de jonge boeren in de weg. Om te kunnen investeren in slimme oplossingen en een duurzame bedrijfsvoering heb je als ondernemer perspectief en realistische doelen nodig. “Wij, creatieve jonge ondernemers met energie, zien uitdagingen en willen die aangaan! Hiertoe hebben wij wel meer nodig dan een ingekleurd kaartje van Nederland”, zegt NAJK-voorzitter Roy Meijer.

Tijd voor actie!
Met deze ludieke actie vragen wij, jonge boeren, aandacht voor onze toekomst. Voor realistische opgaven en vooral helderheid over een toekomstperspectief! Daarom voeren de jonge boeren en tuinders actie.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug