Luister
muziek
30 juni 2022 - 13:00
Deel dit artikel:

Inschrijving activiteiten VakantieKomité Heeze

HEEZE - Maandag 29 augustus start het vijfenzestigste programma van VakantieKomité Heeze. Gedurende een week organiseert de stichting dagactiviteiten voor de basisschoolkinderen (en voortgezet onderwijs eerste en tweede jaar) uit de gemeente Heeze-Leende. Kinderen die willen deelnemen dienen vooraf ingeschreven te worden. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De inschrijfformulieren zijn inmiddels verspreid via de basisscholen (aan groep drie t/m acht) in Heeze. De formulieren dienen uiterlijk 8 juli terug ingeleverd te worden, per brief of e-mail. Leerlingen van het speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en eventuele logeetjes kunnen ook deelnemen, daarvoor kun je een inschrijfformulier downloaden via www.vakantiekomiteheeze.nl en weer tijdig terug mailen naar info@vakantiekomiteheeze.nl of in de brievenbus stoppen: Schutsakker 7 in Heeze.

De deelnemerskaarten, polsbandje en begeleidende brief kunnen op dinsdag 12 juli tussen 18.30 en 20.00 uur of donderdag 14 juli tussen 18.30 en 20.00 uur afgehaald te worden in dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48. Na deze datum is voorinschrijving niet meer mogelijk. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn kun je op de dag zelf nog inschrijven door middel van een dagkaart. Ze vertrekken elke dag vanaf de speelplaats van KINDCENTRUM De Parel aan de Pastoor Gastlaan, behalve woensdag met het Mega Sport Festijn, dit is op de voetbalvelden bij RKSV Heeze.

Programma:

Maandag 29 augustus:
Vandaag starten we met “Het Circus”.
Aanvang: 12.00 uur. Einde omstreeks 16.30 uur.

Dinsdag 30 augustus:
Vandaag gaan we met de bus naar Bobbejaanland, Lichtaard.
Vertrek: 09.30 uur. Thuiskomst omstreeks 20.00 uur

Woensdag 31 augustus:
Vandaag hebben we weer een heuse Mega Sport Festijn.
Aanvang: 10.00 uur. Einde omstreeks 16.30 uur.

Donderdag 01 september:
Vandaag gaan we met de bus naar Irrland, Kevelaer.
Vertrek: 9.30 uur. Thuiskomst omstreeks 19.00 uur.

Vrijdag 02 september:
Alle kinderen kunnen vandaag aan de Themadag “WK“ deelnemen.
Aanvang: 10.00 uur. Einde omstreeks 16.30 uur

Tijdens de diverse uitstapjes zullen de jongste kinderen (groep drie en vier) steeds onder begeleiding van een leider of leidster de diverse attracties bezoeken. De oudste kinderen kunnen zelfstandig de diverse attracties bezoeken, er is wel steeds leiding als controle aanwezig.

Heeft je kind zin om mee te gaan? Lever dan het inschrijfformulier uiterlijk 8 juli in op Schutsakker 7 of e-mail deze naar info@vakantiekomiteheeze.nl.
Voor meer info kijk op www.vakantiekomiteheeze.nl, bij vragen stuur een e-mail naar info@vakantiekomiteheeze.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug