Luister
muziek
14 juli 2022 - 09:30
Deel dit artikel:

John de Bever en Corry Konings naar Heeze tijdens de kermis

HEEZE - Over een paar weken is het eindelijk weer zo ver. Kermis Heeze! Waar iedereen gewend is vier dagen feest te vieren bij Tapperij De Zwaan, zal het feest dit jaar zo’n 100 meter verplaatst worden naar het terrein achter De Hooizolder.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De Gangmakers hebben in samenwerking met Tapperij de Zwaan een spetterend en dik kermisprogramma klaarstaan om vier dagen vol gas te feesten in hartje Heeze. Op vrijdagavond 12 augustus 20.00 uur start het volle programma met de wervelende show van DJ-act/band Starstruck en draait DJ Roel Adriaans. Zaterdag 13 augustus komt de grootste pianoact van Nederland naar Heeze; 'De jongens van je weet wel', vraag je favoriete nummer aan en zij spelen het! DJ Sylvie Thijs maakt het feest compleet. Kermiszondag 14 augustus is het ruim baan voor John de Bever, bekend van onder andere ' jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Ook upcoming talent Bart van Dishoeck betreedt het podium. Overdag komt iedereen in beweging met DJ Sylvie Thijs en ’s avonds zal DJ Drace de speakers testen. Ook zondag is het dus party time! Maandag 15 augustus wordt het spectaculaire kermisprogramma groots afgesloten. De koningin van het levenslied, Corry Konings zal acte de precence geven. Het avondpodium is voor met de absolute top feestband Millstreet. De heren DJ Jerome en DJ Sylvie Thijs draaien door!

Kortom, De Gangmakers presenteren een geweldig kermisprogramma in het centrum van Heeze. De entree is alle dagen gratis. Kermis Heeze vier je met de Gangmakers achter de Hooizolder, vier dagen lang!

Zie poster voor verdere info.

Tapperij de Zwaan is tijdens de kermis dagen in ‘rustige” toestand geopend tot 23.00 uur

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug