Luister
muziek
21 Juli 2022 12:00
Deel dit artikel:

Even voorstellen: De Gangmakers!

HEEZE - Vier gezichten die velen zullen kennen uit het verenigingsleven in Heeze. De broers Marco en Michiel van der Heijden, Leon Noten en Ties van Lierop hebben de koppen bij elkaar gestoken en onder de naam De Gangmakers wil het viertal meer 'reuring' in Heeze brengen, leven in de brouwerij!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

"We merkten al langer dat de 'schwung' er een beetje uit was en de Heezenaren toe zijn aan leuke en gezellige activiteiten. We zijn gestart met 3 dagen carnaval in de hooizolder en organiseerden we op Koningsdag al een gezellige muzikale middag op de parkeerplaats achter De Hooizolder. We ondersteunden Heeze Leeft en afgelopen zondag maakten we de combinatie van de finish van de Classic car ralley met een Carbooth sale waar deelnemers hun leuke meuk konden slijten", zegt Michiel van der Heijden. “Samenwerking met diverse andere stichtingen of verenigingen is dus al een feit.”

De vier mannen hebben nog veel meer leuke ideeën in de koker zitten die De Gangmakers gaan organiseren. Onder de noemer door Heeze, voor Heeze (en omstreken) staat de volgende activiteit al weer helemaal in de steigers. Een knallend kermisprogramma met onder andere John de Bever en Corry Konings en andere vette bands en dj's. Ook voor het najaar liggen er al leuke plannen klaar, zoals een groots jeu de boules toernooi voor tweetallen.

De Gangmakers willen het vooral leuker en gezelliger maken in Heeze. Heeze is niet voor niets De Parel van Brabant. Door het organiseren van tal van activiteiten mag er best weer wat meer leven in de brouwerij komen.

Ideeen zijn van harte welkom!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug