Luister
muziek
23 september 2022 - 09:00
Deel dit artikel:

Opfriscursus verkeer

HEEZE-LEENDE - We willen allemaal zolang mogelijk in onze auto blijven rijden. Maar de verkeersregels en -situaties veranderen en zijn we nog op de hoogte van deze vernieuwingen?

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Daarom organiseert Veilig Verkeer Nederland, afd. Heeze-Leende, weer de opfriscursus verkeer voor (oudere) automobilisten.

De cursus wordt gehouden in het dorpshuis de Schammert, Dorpsstraat 59 in Leende op de volgende data: woensdag 26 oktober en 2 en 9 november, aanvang telkens om 10.00 uur. U kunt zich weer aanmelden. Er kunnen 50 mensen deelnemen; vol is vol!

De cursus bestaat weer uit drie dagdelen. Tijdens de eerste twee dagen worden de nieuwe regels behandeld en wordt de kennis van de bestaande regels opgefrist, dit onder leiding van een gediplomeerde verkeersvoorlichter. U krijgt ook een boekje waarin alle verkeersregels uitgebreid behandeld worden. Op de derde dag geeft onze plaatselijk rijschoolhouder, Lau Verberne, een toelichting over een aantal praktische verkeerssituaties in Heeze, Leende, Sterksel en omgeving. Daarna is aan u de keuze om een afspraak te maken met Lau Verberne om een uur lang in uw eigen auto te gaan rijden, waarbij u zelf kunt aangeven op welke onderdelen van het verkeer u problemen ondervindt of onzeker bent.

Dankzij een subsidieverstrekking door de gemeente en de provincie Noord-Brabant kunnen de kosten beperkt blijven. De theorielessen en het boekje zijn gratis en voor een rijles betaalt u € 25,- aan de rijschoolhouder.

U kunt zich aanmelden via e-mail: vvnheezeleende@gmail.com.

Aanmelden kan tot 20 oktober.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug