Luister
muziek
12 Oktober 2022 11:00
Deel dit artikel:

Lokale kerstpakketten uit Limburg en Brabant in 2022

HEEZE-LEENDE - Het lijkt nog vroeg, maar werkgevers zijn nu al druk bezig met het uitzoeken en bestellen van kerstpakketten. Kerstpakkettenleveranciers in Limburg en Brabant beginnen dus al een goed idee te krijgen van de lokale kerstpakkettentrends voor 2022. Wij spraken medewerkers van drie verschillende kerstpakkettengroothandels over de soorten kerstpakketten die werknemers kunnen verwachten en enkele leuke tips voor werkgevers en ondernemers in Limburg en Brabant voor originele kerstpakketten. Lees dus snel verder!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De leukste kerstpakketten in Limburg en Brabant
Het kerstpakket is een eeuwenoude en geliefde traditie. Werknemers in Nederland en België mogen elk jaar een mooi cadeaupakket in ontvangst nemen. En voor werkgevers vormt deze traditie de perfecte mogelijkheid om het personeel aan het einde van het jaar te bedanken en waardering te tonen. Maar welk kerstpakket kies je dan? Wij vroegen aan medewerkers van grote kerstpakkettenleveranciers welke kerstpakketten het meest populair zijn in Noord-Brabant en Limburg.

Nora van Kerstpakketten Pro vertelde onze journalist dat de traditionele kerstpakketten met borrelhapjes, drank en gadgets elk jaar populair zijn. “Maar er zijn ook veel bedrijven die kiezen voor andere opties, zoals het zelf samenstellen van een kerstpakket in onze showroom in Eindhoven, duurzame of Fair Trade kerstpakketten en zelfs het laten organiseren van een kerstmarkt.”

“De eigen keuze kerstpakketten zijn dit jaar ook erg in trek”, vertelt Rachel van Kerstpakkettentip. “Werkgevers kunnen ervoor kiezen om hun personeel het kerstpakket zelf te laten samenstellen in een speciaal opgezette webwinkel. Aan de hand van een aantal punten kunnen de werknemers dan de cadeautjes kiezen die zij in het kerstpakket willen hebben. Iedereen krijgt daardoor het kerstpakket dat zij het leukst vinden.” Volgens de medewerkers die wij spraken, is dit concept vooral sinds de pandemie een grote hit. En we zien nu dat deze eigen keuze kerstpakketten ook in 2022 een populaire keuze blijven.

Trend voor 2022: Lokale kerstpakketten
Er zijn dus genoeg unieke opties als het aankomt op het kerstpakket. En dit jaar kwamen de kerstpakkettenexperts die wij spraken nog een leuke trend tegen. “Wij merken dat onze klanten steeds vaker kiezen voor lokale kerstpakketten”, zegt Fabian van Kerstpakketwebshop. “Ook dit jaar hebben we weer veel bestellingen binnen gekregen voor deze kerstpakketten.

“Met lokale kerstpakketten kunnen bedrijven een positieve impact maken op het milieu en de lokale economie”, verteld Nora van Kerstpakketten Pro. “Deze kerstpakketten bevatten namelijk producten die zijn ingekocht bij lokale boeren en bedrijven. De producten hoeven daardoor niet ver te reizen.”

Lokale kerstpakketten zijn vaak gevuld met streekproducten, zoals lokale kaas, lokale koekjes en lokaal bier. Bij sommige kerstpakkettenleveranciers kunnen ondernemers in een showroom de lokale producten komen bekijken en horen waar de producten vandaan komen. Het is dan ook niet gek dat deze originele kerstpakketten elk jaar meer in trek zijn.

Nu al kerstpakketten bestellen?

Aan het einde van de zomervakantie lijkt het misschien nog erg vroeg, maar dit is het beste moment om kerstpakketten te bestellen. “Het is rond kerst natuurlijk altijd erg druk bij inpakcentrales en vervoerders”, vertelt Fabian van Kerstpakketwebshop. “Wij adviseren onze klanten daarom altijd om voor oktober de kerstpakketten te bestellen.”

Dus, ben jij een ondernemer of werkgever? Begin dan nu met het uitzoeken van de kerstpakketten. Met deze leuke tips van de kerstpakkettenexperts vind je vast iets bijzonders. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug