Luister
muziek
2 december 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Profiteer nu tot 10% korting op al uw schilderwerk bij Kremers Schilderwerken

HEEZE - De winter is weer in aantocht, de ideale tijd om uw woning te voorzien van een nieuwe look. Kremers Schilderwerken heeft daarom weer een mooie kortingsactie voor u in petto: Profteer nu tot 10% KORTING op al uw binnen- en buitenschilderwerk, spuitwerk & behangen. In de regio worden aankomende week 40.000 folders verspreid.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

''We maken het dus weer extra voordelig voor u deze winter! Alles weer strak gelakt, gespoten of voorzien van een lekker fris nieuw behang. En dat met een mooie korting! Zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw woning. Wacht niet langer en neem snel contact met ons op via info@kremersschilderwerken.nl, 040-8422667 of 06-46188684. Neem ook eens een kijkje op onze websites www.lak-latexspuiten.nu en www.keimwerken.nl voor een totaaloverzicht van onze werkzaamheden.’’

Deze kortingsactie is alléén geldig op binnen- en buitenschilderwerken, spuitwerkzaamheden & behangen. Dus niet toepasbaar op glas zetten, houtrotreparaties & keimwerken. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en niet geldig op reeds uitgebrachte offertes/opdrachten. De korting ontvangt u op de offerteprijs bij inlevering van deze waardebon, wanneer u tussen 1 november 2022 en 28 februari 2023 een getekende offerte overlegt. De uitvoering van het schilderwerk dient plaats te vinden in 2023.  

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug