Luister
muziek
23 november 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

Ook dit jaar pop-up winkel van Wilma's Bloemwerk

LEENDE - Wilma van de Laar van Wilma's Bloemwerk is al vele jaren actief in het maken van bloemcreaties en bloemstukken. Men kan bloembestellingen plaatsen die zij dan op het gewenste moment thuisbezorgd. Omdat thuisverkoop niet mag is er gekozen om net als vorig jaar een pop-up winkel in Leende te openen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Daarom opent Wilma op zaterdag 26 november aanstaande een pop-up store in het pand aan de Dorpstraat 105 in Leende, naast het tankstation. Van maandag tot en met zaterdag kan men er de hele feestelijke decembermaand van 8.30 uur tot 17.30 uur terecht voor kerststukjes en kerstcreaties in alle soorten en maten in verschillende prijscategorieën. De dag van de opening zal feestelijk zijn en voor iedere klant is er een leuke attentie.

Ook de bestellingen kun je gewoon blijven doorgeven die Wilma gratis thuis blijft bezorgen. Loop gerust eens binnen in de pop-up store aan de Dorpstraat in Leende. Betaling kan contant en ook pinnen is mogelijk. Daarnaast organiseert Wilna hele leuke workshops. Wil je daar meer over weten, neem gerust contact met haar op.

Wil je meer informatie of wil je een bestelling plaatsen, neem gerust contact op met Wilma op telefoonnummer 06-15663660 of stuur een e-mail naar wilmabloemwerk@gmail.com.

Tot ziens in de Kerst pop-up store van Wilma's Bloemwerk aan de Dorpstraat 105 in Leende!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug
Advertentie
Advertentie