Luister
Live
23 november 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Table du Sud zoekt collega's op de klantenservice en in de showroom

HEEZE - Hard werken, plezier maken en continu vernieuwen. Zo laten we Table du Sud steeds verder groeien! En daarom zijn wij steeds op zoek naar gezellige collega's die met ons mee willen groeien. Lees hieronder twee vacatures!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Medewerker Klantenservice
Je hebt een luisterend oor voor klanten die na de verkoop of levering nog vragen of een klacht hebben. Je zoekt in overleg met collega's naar de beste oplossing. Hierbij houd je de klant steeds op de hoogte van de voortgang. Lees hier de hele vacaturetekst.

Verkoopadviseur/Interieur Styliste
Met jouw enthousiasme geef je onze klanten een warm welkom wanneer zij de showroom binnenkomen. Sommige klanten komen niet enkel voor onze producten, maar voor een maatwerk interieuradvies. Aan de hand van de wensen van de klant geef je een persoonlijk verkoopadvies en jouw doel is om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Lees hier de hele vacaturetekst.

Over Table du Sud
Table du Sud is een jonge en snel groeiende fabrikant van meubels. Onze specialiteit is het maken van eikenhouten tafels. Je kunt naast tafels bij ons ook banken, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Je kunt de maat zelf bepalen, maar ook de kleur, het materiaal en zelfs een compleet eigen design bedenken.

De kracht van Table du Sud is de enorme inzet en het aanstekelijke enthousiasme van al onze collega's. Wij zijn trots op een fris, enthousiast, creatief en vakkundig team. Wij blijven ons voortdurend ontwikkelen en we staan dan ook altijd open voor jouw ideeën.
https://www.tabledusud.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug