Luister
muziek
3 december 2022 - 11:00
Deel dit artikel:

Verhoeven zoekt een Werkvoorbereider

MAARHEEZE - Verhoeven Grondverzetmachines BV aan Den Engelsman 2 in Maarheeze zoekt een werkvoorbereider voor 32 tot 40 uur.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Functieomschrijving
Ben je op zoek naar een baan als werkvoorbereider? Ben jij fulltime beschikbaar? En ben je stressbestendig? Dan kan dit zo maar eens de nieuwe baan zijn voor jou!

Ter versterking van ons team zoeken wij een energieke en proactieve collega voor de functie van werkvoorbereider voor onze werkplaats/service in Maarheeze. Binnen een team van collega's ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en organiseren van onderhoud en reparaties aan grondverzetmachines.

Wat ga je doen?
· Je verzorgt de voorbereiding voor werkzaamheden van monteurs ten behoeve van opdrachten voor de service en werkplaats.
· Met jouw technische productkennis ben jij de schakel tussen het probleem en de oplossing. Je kunt de werking van machines uitstekend vertalen naar noodzakelijke materialen voor reparatie, je verstrekt informatie en adviseert monteurs en planning, per mail of telefonisch over onze dienstverlening en assortiment.
· Waar nodig bedenk je nieuwe oplossingen voor problemen en zoek je samen met commercieel medewerkers naar de beste en snelste weg om klanten te helpen.
· Je werkt nauw samen met afdelingen Parts, technical support en storingsmonteurs, en stemt gezamenlijk af hoe reparaties en onderhoud het beste uitgevoerd kunnen worden
· Ook administratieve taken en communicatie met derden zijn bij jou in goede handen.

Wie zijn wij?
Je kiest voor een informeel, flexibel en financieel gezond familiebedrijf, waar respect, integriteit en betrokkenheid belangrijk zijn, zowel in de omgang met elkaar als met klanten en partners.Verhoeven international is een internationale leverancier van hoogkwalitatieve grondverzetmachines en toebehoren; inclusief service, vervanging, verhuur en reparatie in de Benelux. We zijn onder meer exclusief importeur van Takeuchi, de absolute wereldleider in mini- en midigravers en track loaders. Daar zijn we bijzonder trots op.

We zetten samen de schouders onder onze ambities en doen dat met veel passie en plezier. Ook successen vieren we samen, want alleen samen komen we tot de meest innoverende en beste oplossingen. Daarom willen we ook dat jij jouw talenten kunt ontwikkelen en vanuit jouw innerlijke drijfveren je beste bijdrage levert. Die ruimte geven we je graag.

Onze vestiging in Maarheeze ligt vlakbij de A2 en is gemakkelijk met de auto te bereiken. De trein stopt zo ongeveer voor de deur. Toch vinden we het prettig als je binnen een straal van 30 kilometer woont.

Wat neem je mee?
· Wij zijn op zoek naar een actieve en overtuigende medewerker die denkt in oplossingen. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent om tot de beste klantoplossingen te komen.
· Een afgeronde MBO – opleiding met relevante ervaring in een technische richting (bij voorkeur ervaring of affiniteit met graafmachines of werkvoorbereiding), of je bent een Startend technisch HBOér met ambitie
· Technisch, resultaatgericht, zelfstandig, initiatiefrijk, accuraat en georganiseerd
· Beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal voldoende
· Je woont bij voorkeur in een straal van 30 km van Maarheeze
· Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar

Waar mag je op rekenen?
· Een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao
· Een functie met veel vrijheid voor persoonlijke inbreng
· Een afwisselende functie met kundige collega’s waar hard werken en een goede onderlinge samenwerking hand in hand gaan
· Goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding
· Wij staan altijd open voor eigen initiatief en goede ideeën. We doen het goed, maar het kan altijd beter
· Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur waar we regelmatig successen vieren
· Ons bedrijf ligt vlakbij de A2, dus gemakkelijk met de auto te bereiken en de trein stopt zo ongeveer bij ons voor de deur

Interesse?
Is dit de nieuwe uitdaging voor jou? Grijp dan je kans en solliciteer via: https://werkenbij.verhoevenbv.com/vacaturebeschrijving/werkvoorbereider

Voor vragen kun je natuurlijk altijd met Kris Bax (06-21802110) of mailen (kbax@verhoevenbv.com). We kijken uit naar je reactie!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug