Luister
muziek
2 december 2022 - 17:00
Deel dit artikel:

Charlotte en Denise winnen voornaam in chocoladeletters

HEEZE-LEENDE - Het sinterklaasweekend staat weer voor deur en dat betekent volop gezelligheid en cadeautjes. Onze redactie had in samenwerking met Bakkerij Vedder weer een leuke actie dit jaar: win je voornaam in chocoladeletters!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het bericht op onze website en social media werd honderden keren gedeeld en gelezen door vele duizenden liefhebbers van chocolade. De actie werd alweer voor de negende keer gehouden bij Heeze-Leende24 waarbij dit jaar Charlotte van de Laar-Bosmans en Denise van Hoek-Tromp hun voornaam in chocoladeletters wonnen. Charlotte nam de letters in ontvangst bij Bakker Vedder, Denise werd verrast op haar werk bij 't Brouwershuis in Leende.

Beide winnaressen waren uitermate blij met de gewonnen prijs. "Ieder jaar deel ik het bericht omdat het gewoon een leuke actie is en nu heb ik gewonnen. Fantastisch", aldus Charlotte. Ook Denise was blij verrast. "Dat wordt smullen".

Van harte gefeliciteerd allebei met deze overheerlijke prijs die mede mogelijk is gemaakt door Bakker Vedder en K-dootje!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug