Luister
muziek
22 januari 2023 - 14:00
Deel dit artikel:

Afvaldump naast kledingcontainers bij sporthal De Pompenmaker in Heeze

HEEZE - Bij de kledingcontainers op de parkeerplaats bij sporthal De Pompenmaker in Heeze is weer een afvaldump geconstateerd. Het is niet de eerste keer dat er hier gedumpt wordt.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Huisvuil, vloerbedekking, een plastic kinderbadje en restafval in zakken. Een flinke berg rotzooi is tegen de containers aan gestapeld. De tipgever laat weten: "onbegrijpelijk maar waar en zeker niet te geloven dat onze inwoners dit doen." De gemeente draait ook hier weer op voor de opruimkosten, onze belastinggeld dus.

Afval hoort niet in het openbaar gebied
Zoals in alle gemeenten heeft ook de gemeente Heeze-Leende voldoende afvoermogelijkheden voor afval. Ieder adres heeft een grijze bak die regelmatig leeg gemaakt wordt. Mocht deze capaciteit onvoldoende zijn is er de milieustraat waarvan gebruik gemaakt kan worden met de gemeentepas. Het is niet de bedoeling dat men afval dumpt op straat of in de natuur. Ruim zelf uw rotzooi op en gebruik daarvoor de bekende afvoerstromen binnen onze gemeente. Een beter en schoner milieu begint bij jezelf! De opruimkosten komen vooralsnog voor rekening van de belastingbetaler, ofwel, de inwoners van onze gemeente.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie