Luister
Live
25 januari 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Thuis Reiniging zorgt voor 'nieuwe' meubels en geeft deze een tweede kans

HEEZE - Je herkent het vast wel. Een vlek op je stoffen bank, op je autostoel of een vies matras. Een vlek die je dagelijks ziet en waarvan je denkt....toch zonde.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Ishan Kooij uit Heeze is eigenaar van Thuis Reiniging. Een bedrijf dat is gespecialiseerd in het reinigen van stoffen meubels en matrassen en vloerbedekking. "Je zorgt er ook voor dat je auto netjes is en onderhoud krijgt. Waarom dan niet de meubels waar je vrijwel dagelijks op zit. Er trekt zoveel vuil in het stof zonder dat je daar erg in hebt. Met geavanceerde schoonmaakapparatuur maak ik de meubels weer als nieuw."

Het vuil haalt Ishan er 'zichtbaar' uit. Onze redactie was aanwezig bij een reinigingsbeurt van een bank, het resultaat was verbluffend. "Vetvlekken en olievlekken zijn moeilijk te verwijderen maar bijvoorbeeld kauwgum verwijderen gaat erg goed." Met een biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk schoonmaakmiddel gecombineerd met water worden de oppervlakten gereinigd. Het afvalwater is bijna zwart van kleur, de meubels die gereinigd zijn zien er weer als nieuw uit. Bijkomend voordeel is dat Ishan bij je thuiskomt. Geen gesleep met meubels, geen nare geurtjes en snelle communicatie.

Na de intensieve reinigingsbeurt worden de meubels geimpregneerd zodat vuil niet of nauwelijks nog de kans krijgt om in de stof te trekken. Kortom, zorg goed voor je meubels en verleng de levensduur. Heb je vragen of eil je een vrijblijvende prijsopgave, neem contact op Ishan Kooij op telefoonnummer 06-43139652. Wil je al wat verbluffende resultaten zien, volg Thuis Reiniging op Facebook en bezoek binnenkort ook zijn website.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug