Luister
muziek
28 januari 2023 - 12:00
Deel dit artikel:

Tonpraotaovond Lindse Blaos was weergaloos! 'Crowdsurfen op een krokodil'

LEENDE - Tonpraotersaovonden in De Meent of in de Schammert, voor de bezoeker lijkt er geen verschil. Zelfs het niveau dat de bezoekers alle jaren voorgeschoteld krijgen is ongekend hoog met daarbij de opmerking dat alles van Lindse bodem komt.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Voor de vereniging een hele opgave het eerste seizoen in de Schammert. Extra investeringen, nieuw decor, nieuw licht en geluid... maar de avonden zijn nu al geslaagd. CV De Lindse Blaos laat zien een zeer creatieve vereniging te zijn. Met de inzet van vele vrijwilligers hebben ze het weer ontzettend goed voor elkaar na enkele jaren afwezigheid door corona.

Het programma? Zeer gevarieerd. Artiesten van jong tot oud, zang, dans, de bakband, cabaret, de ton en natuurlijk de onverwachte dingen die de avond nou juist extra leuk maken. Wat deze avonden zo uniek maakt is dat alles uit eigen tuin komt. Leendenaren die jaren niet meer in Leende of Leenderstrijp wonen komen steevast de avond bekijken of doen zelf mee. Zonder al teveel te verklappen omdat er nog drie avonden op het menu staan, degene die een kaartje hebben zijn een bofkont want de tonpraotaovonden 2023 zijn weergaloos en brengen je zeker aan het lachen. Een tipje van de sluier, drie masked singers worden pas op de laatste avond bekend gemaakt en er doen deelnemers mee van het eerste jeugdtonpraoten. En de finale.....tja, die is Groots met Lindse G zoals we dat ieder jaar kennen bij De Lindse Blaos. Weergaloos!

Tot slot bedankte vorst Jan-Willem Reiling alle vrijwilligers en iedereen die heeft meegwerkt aan deze tonpraoteraovonden met een wel hele mooie laatste zin: "ook het publiek ontzettend bedankt. Jullie waren het beste publiek en nu zul je denken, ja, dat zegt hij iedere week. Maar als we een bezoeker zien crowdsurfen op een krokodil verbaasd dat zelfs ons. Geweldig!" 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug