Luister
muziek
28 januari 2023 - 14:30
Deel dit artikel:

Basta! zoekt jou! medewerker bediening / spoelkeuken parttime / fulltime

LEENDE - Wil jij ook een super coole baan met toffe collega's en een heel goed salaris? Solliciteer dan bij Cucina Basta!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Waarom zou je?
Nou dat leggen we je graag uit! De familieband staat in Italië bovenaan, bijna alles doen ze samen. Dat voelen wij ook zo. Werken bij Cucina Basta! moet voelen als een hechte familie waarin iedereen zich prettig voelt en we er allemaal voor elkaar zijn.

Net als een echt familielid ben je heel belangrijk voor ons. Daarom hebben we aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling binnen onze organisatie. We zorgen ervoor dat je een goede balans tussen werk en privé hebt, zodat je een lekker leven hebt waarbij vrije tijd en kwaliteit van leven een belangrijke rol hebben. Daarnaast – niet onbelangrijk natuurlijk – heb je bij Cucina Basta! een leuke, uitdagende en gezellige job met een prettig salaris.

Of je nu heel ervaren bent of nog helemaal niet – dat vinden wij niet erg. Cucina Basta! is er voor jou en we gaan aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kunt er zelfs voor kiezen om externe trainingen die jij interessant vindt te volgen. Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie zijn er talrijk, als jij de juiste inzet laat zien.
- Het salaris is lekker! Ben jij bijvoorbeeld 17 jaar? Dan betalen wij jou als 18-jarige. Afhankelijk van je functie en prestatie kun je nog diverse stappen maken zodat jij je salaris kunt upgraden!
- Bovenop je salaris ontvang je nog 8% vakantiegeld. Daarnaast heb je recht op vakantiedagen. We betalen dit vakantiegeld iedere maand aan je uit. Een lekker extraatje dus!
- Iedere twee maanden verdelen we een dikke fooienpot!
- Werken bij Cucina Basta! betekent ook dat we veel gezellige dingen samendoen, want daar waar hard gewerkt wordt moet ook tijd zijn voor ontspanning
- Ook werken we volgens het Fairkitchen-principe, wat betekent dat we een gezonde keukencultuur creëren met voldoende rust voor onze koks.
- Bij de Basta! Online Academy heb jij keuze uit veel online trainingen en cursussen die je van ons gratis mag volgen
- We organiseren regelmatig te gekke feestjes en verzinnen andere extra’s.
- Veel van onze administratie is online via een app geautomatiseerd, denk bijvoorbeeld aan je urenplanning en verwerking! Altijd transparant en inzichtelijk, geen gedoe. Wel zo lekker als je met een groot en gezellig team werkt!
- Op werkdagen ontvang je een gratis maaltijd zodat je niet zelf thuis hoeft te koken! Na sluitingstijd drinken we natuurlijk een gezellig drankje met elkaar om de dag goed af te sluiten.
- Zelf genieten in ons restaurant met vrienden of familie? Dan ontvang je 10% familiekorting.
- Draag jij vrienden of bekenden aan om bij ons te komen werken? Dan ontvang jij een dikke bonus!
- Kom je van ver? Vraag dan naar onze reiskostenvergoeding
- Iedere kerst krijg jij een cadeautje onder de Basta! boom!
- Werk jij fulltime? Dan is een 4-daagse werkweek bespreekbaar.

Wil je meer weten? Stuur een mailtje of bel ons!
https://cucinabasta.nl/family

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug