Luister
muziek
29 januari 2023 - 11:00
Deel dit artikel:

Dagbeleving Valkenborgh in Heeze opent 1 februari

HEEZE - Aan de Jan Deckersstraat 43 in Heeze opent er vanaf 1 februari een nieuwe lokatie voor dagbeleving. Het is dagbesteding maar dan op maat en precies wat de wens van de cliënt is vandaar de naam dagbeleving.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Deze dagbelevingslokatie is een sfeervolle plek waar samen gesprekken worden gevoerd en activiteiten worden georganiseerd die aansluiten bij de wensen, mogelijkheden en interesses van iedere cliënt. Dagbeleving Valckenborgh is er voor zelfstandig wonende ouderen uit de gemeente Heeze-Leende en omstreken die behoefte hebben aan een dagindeling of ter ontlasting van hun mantelzorgers. Door samen te zijn met gelijkgestemden, het delen van kennis en ervaring, het behouden van vaardigheden en het trainen van het geheugen worden de deelnemers op een positieve manier gestimuleerd.

Het activiteitenprogramma staat niet vast, maar sluit zoveel mogelijk aan bij de wensen, mogelijkheden en ontwikkeling van de deelnemers. Het gaat om activerende en recreatieve activiteiten die zowel individueel als in groepsverband gevolgd kunnen worden. Vrijwilligers ondersteunen de professionele begeleiders bij de activiteiten. De activiteiten zijn verdeeld in vier programma’s: Sport & spel, Kunst & cultuur, Creativiteit & ontspanning en Culinair.

Enkele voorbeelden van activiteiten zijn een lezing van een gastspreker, bezoek aan een expositie, muzikale voorstellingen, bewegingsles, schilderen, proeverijen, etc.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem een kijkje op de website www.zorgvillavalckenborgh.nl/dagbeleving.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug