Luister
muziek
12 Maart 2023 11:00
Deel dit artikel:

Mahmoud uit Syrië is Heezenaar en start zijn eigen bedrijf MPT

HEEZE - Ruim zeven jaar geleden vluchtte Mahmoud Bairah (41) zijn geboorteland Syrië vanwege de oorlog die daar woedde. Inmiddels is Mahmoud genaturaliseerd tot Nederlander en voelt hij zich echt Heezenaar. Hij spreekt goed Nederlands, woont in Heeze, werkt bij Van Engelen & Evers, is trainer bij 040FIT en sinds kort is hij zijn eigen bedrijf gestart.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

MPT ofwel Mahmoud Personal Training. Iedereen kan bij deze personal trainer terecht om fit te worden en te blijven. Onder zijn leiding gaat hij aan met een trainingschema op maat aan de slag. Dit kan 1 op 1 of aan kleine groepjes. Deze bootcamps worden op maat gemaakt voor je zodat je lichaam geprikkeld wordt. "Wanneer je een uitdaging hebt gaat je lijf aan de slag en vergeet je even de stress waarin we leven. Zowel fysiek en mentaal helpt het om tenminste twee maal per week te sporten", aldus de personal trainer.

Mahmoud is gediplomeerd trainer, weet alles van gezonde voeding en volgt momenteel een cursus voor gezonde voeding voor kinderen. Zoals gezegd werkt Mahmoud al anderhalf jaar met veel plezier bij Van Engelen & Evers in Heeze. Daar geeft hij twee maal per week een korte bootcamp voor het personeel. Mahmoud merkt dat het goed aanslaat bij het personeel. "Ze vinden het leuk en merken dat door het sporten even een afwisseling ontstaan waarna de focus weer volledig op het werk ligt. Daarnaast hebben de werknemers in ieder geval al twee momenten in de week waarop ze fysiek bezig kunnen zijn. Dat is goed voor lichaam en geest."

Vooralsnog trainen de klanten van MPT onder leiding van Mahmoud bij 040FIT. Stiekem droomt hij van een eigen locatie ergens in Heeze van waaruit hij zijn activiteiten verder kan ontwikkelen. Wil jij onder deskundige leiding afvallen, werk je vaak onder druk en wil je de stress onderbreken of wil je gewoon lekker fit blijven, neem vrijblijvend contact op met Mahmoud Bairah en vraag naar de mogelijkheden. Mahmoud is bereikbaar op 06-34349067 of via e-mail mahmoudbairah@gmail.com. Op instagram volg je Magmoud via @mahmoudpersonaltraining.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug