Luister
muziek
17 maart 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Feestelijke jaarvergadering Philharmonie Leende

LEENDE - Feestelijke jaarvergadering Philharmonie Leende Afgelopen maandag 27 februari vond in het Verenigingsgebouw Kloosterhof de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering plaats van de Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Tijdens deze bijeenkomst werd stilgestaan bij de stand van zaken van verschillende commissies, het beleidsplan, de financiële jaarrapportages en de toekomstplannen van de vereniging. Maar liefst 7 jubilarissen werden daarnaast in het zonnetje gezet, allen met niet alleen een grote muzikale bijdrage aan de vereniging, maar zeker ook een organisatorische! Ad Kees (25 jaar lid), Huub van Eert, Frank van Winkel , Hans van Kuijk (40 jaar lid) Frank van eert, Jo Willems (50 jaar lid) en tot slot Frans Simkens (60 jaar lid!) kregen van voorzitter Stefan de Kort mooie woorden , felicitaties en de bijbehorende jubileumspeld uitgereikt. 

Na 6 intensieve en – zoals ze zelf aangaf- hele mooie jaren in het bestuur trad Jos van den Boogaart af als Secretaris. Een bijzonder moment aan het einde van de vergadering was er voor Willy Verhoeven en Jacqueline Snoeijen. Als dank voor hun jarenlange tomeloze inzet voor Kloosterhof en de Stichting Philennium werden beiden benoemd tot erelid van de Philharmonie! De avond werd afgesloten met een informeel samenzijn, waar geproost werd op de jubilarissen. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug