Luister
muziek
17 maart 2023 - 13:00
Deel dit artikel:

Speelplaats fanfare st Nicasius gaat van start

HEEZE - Op zondag 19 maart van 10.30 tot 11.30 zijn de kinderen vanaf groep 4 welkom in het Perron. Dan start in de bovenzaal boven de bibliotheek de eerste Speelplaats.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Wat is de Speelplaats ?
Spelen met muziek & Muziek spelen

Een nieuw initiatief van fanfare st Nicasius waar kinderen op muziekavontuur gaan in de wondere wereld van muziek. Onder enthousiaste begeleiding kunnen de kinderen hier spelenderwijs kennis maken met muziek, instrumenten bespelen en hun muziektalent ontdekken. Dit gebeurt op allerlei manieren. Spelletjes, zingen, dans ,muziek acts en actieve uitdagingen, van alles kan voorbij komen. Wie zeker voorbij zal komen is onze mascotte Bas Brulaap. En natuurlijk mag het uitproberen van diverse instrumenten niet ontbreken!

De Speelplaats is laagdrempelig, vrijblijvend en gratis. Iedere 3e zondag van de maand vanaf 19 maart 2023. Doelgroep, kinderen vanaf groep 4
Voor actuele data en tijden check onze website: www.fanfareheeze.nl

Uw kind kan zo vaak komen als hij of zij wil en wie weet is de Speelplaats de opstap naar een muziekopleiding via fanfare St Nicasius.

Zie ook onderstaand de Speelplaats promo die op de scholen vertoond is, Ontdek je muziektalent op de Speelplaats! Ze zien jullie graag op 19 maart in het Perron !

En als u dan toch uw kind voor een actieve muziekontdekkingsreis brengt kunt u op 19 maart toevallig in de tussentijd eventueel uw passieve muziekhobby ophalen tijdens de CD en Platenbeurs die tegelijkertijd in het Perron plaats vindt! 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug