Luister
muziek
17 maart 2023 - 15:00
Deel dit artikel:

Witte Nog...? in Leende ditmaal over Lind Mert

LEENDE - Op 19 maart is er weer een Witte nog? bijeenkomst in De Schammert in Leende. Het thema van deze bijeenkomst is Lind Mért. Zij willen samen met de gasten foto’s bekijken en erover vertellen. Ook cabaretgroep De Brokmop uit de zeventiger jaren is aanwezig met een paar leuke liedjes.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De naam Brokmop is puur Linds en heeft in de zeventiger jaren een aantal Leendenaren (sommige zonder Lindse genen) aangezet tot `t oprichten van Cabaretgroep de Brokmop. Een zestal echtparen hebben de naam Brokmop gebruikt voor hun hobby: Cabaret! De hoofdmoot van het programma was: Lindse politiek en andere gebeurtenissen.
"Nostalgie en Damesklets"

De Schammert is samen met de gastvrouwen van Graaggedaan de gastheer en zij zorgen voor koffie en koek. Wees welkom zondag 19 maart om 11.00 uur in De Schammert in Leende. De entree is gratis ennde bijeenkomstduurt tot 13.00 uur. Eerdere afleveringen van Witte nog….? zijn te zien op de website van zorgcoöperatie GraagGedaan onder het kopje Activiteiten/Witte nog…, daar vindt u eerder vertelde verhalen en getoonde films.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug