Luister
muziek
19 maart 2023 - 11:30
Deel dit artikel:

KNAL-jeugd brengt in april nieuwe voorstelling

LEENDE - Het begint inmiddels traditie te worden dat de jeugdige toneelspelers van LEF | by KNAL half april hun nieuwe voorstelling presenteren. Al sinds eind vorig jaar wordt er wekelijks gerepeteerd. Inmiddels beginnen spel, decor en alles daaromheen steeds meer vorm te krijgen. En dat allemaal dankzij de inzet en ideeën van het Linds, aanstormende talent.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Spanning en humor
Zeven Dagen Zoet is een eigentijds spel vol spanning en humor, geschreven door Gerard Schelvis en geregisseerd door Roy Verhoeven. Het gaat over een groep jongeren die ingesneeuwd raakt in een berghut, zonder bereik van hun mobiele telefoons. Ze krijgen gezelschap van twee mannen die banden blijken te hebben met de maffia. De sfeer lijkt om te slaan… Hoe loopt dit af?

Repetities en lidmaatschap
De spelers van LEF repeteren elke vrijdagavond. Ze worden enthousiast begeleid door een werkgroep van KNAL-leden bestaande uit Roy Verhoeven (regie), Maarten van Gorp, Nicole Moonen, Nicole Otter, Anita van Dooren en Renske Snijders. Kinderen kunnen zich bij LEF aansluiten zodra ze naar de middelbare school zijn en een keer meekijken tijdens een repetitie is natuurlijk altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op via de website van KNAL.

Kaarten reserveren
De voorstelling wordt gespeeld op zaterdagavond 15 april om 20 uur en zondagmiddag 16 april om 14 uur. Kaartjes kosten €7,50 en zijn te reserveren via www.knaltoneel.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug