Luister
muziek
1 april 2023 - 11:00
Deel dit artikel:

Presentatie boek ‘Levenslang’ in 't Perron

HEEZE - 24 oktober 2020: in die nacht verloor Martijn Leuwerink zijn broer Jeroen. Hij overlijdt op 28-jarige leeftijd tijdens zijn dienst als agent door een verkeersongeval. Maanden later blijkt het niet te gaan om een ongeluk, maar om strafbare feiten vanuit de bestuurder. Nu, ruim twee jaar later, brengt Martijn een boek uit waarin hij vertelt over zijn ervaringen: van het immens gemis en de heftige rechtszaken tot de zoektocht naar hoop en houvast. Ook komen vrienden van Jeroen in het boek aan het woord.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Hein van Bakel
Advertentie

Op 8 april presenteert Martijn zijn boek in 't Perron, waarin hij meer zal vertellen over de achtergrond van het boek en het schrijven en ontwerpen ervan. Zijn verhaal wordt aangevuld met videofragmenten en live-muziek. De muziek zal verzorgd worden door Martijn (gitaar), Syb Meijer (gitaar) en Mireya Derksen (zang).

Heeft u na uw bezoek aan de presentatie ook interesse in het aanschaffen van een boek? Lever dan je aanvraag per mail in via jeroen.gedichtenbundel@gmail.com onder vermelding van naam + aantal boeken. Zo kan de aanwezigheid van voldoende boeken voor iedereen gegarandeerd worden. De prijs van het boek bedraagt €22,95 .

Kaartjes zijn te koop op www.tperron.nl
Zaterdag 8 april 13:00 uur | €2,50

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug