Luister
muziek
31 maart 2023 - 13:00
Deel dit artikel:

Binnen-s-tebuiten Heeze overgenomen door nieuwe eigenaar

HEEZE - Begin maart heeft Heezenaar Ties van Lierop het bedrijf Binnen-s-tebuiten aan de Industrieweg in Heeze overgenomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van veranda's, carports, tuinkamers en schuifwanden.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Verhuizing naar andere lokatie
De Heezer ondernemer heeft grootse plannen met het bedrijf. "Eigenlijk wordt alles nieuw alleen de naam blijft hetzelfde", aldus Van Lierop. Zo gaat het bedrijf verhuizen naar De Geestakkers 5 in Heeze waar een grote showroom komt op twee verdiepingen. Verder wordt de website flink onder handen genomen en krijgt de huisstijl een make-over.

Naast de vertrouwde producten wordt het assortiment flink uitgebreid. "In ons assortiment komen ook tuinsets, parasols, hangmatten, luxe barbecues, zonnepanelen voor alle daken en veel accessoires voor de tuin en de tuinkamer. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Zo blijft bezorging van de gekochte spullen mogelijk en ook het plaatsen van veranda's, carports en dergelijke wordt door eigen vakmensen verzorgd.

Op Tweede Paasdag, maandag 10 april, is de grote opening van de nieuwe lokatie van Binnen-s-tebuiten aan de Geestakkers 5 in Heeze. Deze dag is er een leuke actie met hoge kortingen op veranda's. Binnen-s-tebuiten levert altijd maatwerk dus voor alle vraagstukken heeft het bedrijf een passende oplossing.

Loop gerust binnen en laat u verrassen. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 0900 uur tot 1700 uur en zaterdagen op afspraak.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug