Luister
muziek
1 april 2023 - 13:00
Deel dit artikel:

Gratis Lente Check scootmobiel of elektrische rolstoel

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Heerlijk! De zon komt er weer aan, tijd om op pad te gaan. De scootmobiel of de elektrische rolstoel wordt uit de winterstalling gehaald, maar is deze nog wel in goede conditie? Helaas gebeuren er jaarlijks te veel ongelukken. Onderhoud is noodzakelijk voor de veiligheid van de scootmobiel en rolstoel én om pech te voorkomen.

Daarom organiseren de gemeente Heeze-Leende en Veilig Verkeer Nederland een (gratis) Lente Check voor jouw scootmobiel of elektrische rolstoel op:

Woensdag 12 april
Locatie: Dorpshuis ‘t Perron (Schoolstraat 48 Heeze)
Tijd: aanvang 14.00 uur, einde 16.30 uur
Tijdens deze bijeenkomst zijn de monteurs van Welzorg aanwezig.

Woensdag 19 april
Locatie: Dorpshuis ‘De Schammert’ (Dorpstraat 59 Leende)
Tijd: aanvang 14.00 uur, einde 16.30 uur
Tijdens deze bijeenkomst zijn de monteurs van Medipoint aanwezig.

De monteurs kunnen kleine reparaties uitvoeren. Daarnaast voorzien ze je graag van advies!
Een mooie gelegenheid om zeker te weten dat je veilig de weg op kan. De monteurs controleren de voorziening volledig. De claxon, alle lampen en de bandenspanning worden allemaal gecheckt.
Indien nodig wordt er klein onderhoud gepleegd. Voor grotere reparaties maken de monteurs een vervolgafspraak. Heb je zelf een scootmobiel of elektrische rolstoel gekocht? Dan ben je ook van harte welkom bij de Lente Check.

Een mooie gelegenheid om de scootmobiel of rolstoel te laten controleren, een praatje te maken en, indien gewenst, kennis op te frissen. Zo kan iedereen weer veilig de weg op!

Wij weten graag hoeveel mensen er komen, zodat we kunnen zorgen voor voldoende monteurs. Aanmelden kan via mail: sociaalteam@heeze-leende.nl of via 040-2241455.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug