Luister
muziek
26 mei 2023 - 16:00
Deel dit artikel:

Biljartvereniging D'n Toverbal heeft de biljartcompetitie 22/23 feestelijk afgesloten

HEEZE - De biljartvereniging heeft de competitie 2022/2023 met een feestje afgesloten. Omdat het een hele andere competitie was dan alle anderen jaren. Vanwege de sluiting van Café de Brug, waar D'n Toverbal meer dan 70 jaar was gehuisvest. Hebben we op een dankbare manier afscheid van Tineke genomen die door de jaren heen vele middagen voor ons klaar stond.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

We zijn gaan lobbyen, waar kunnen we naar toe, en gaan alle leden mee? We spreken over een aantal leden die het grootste gedeelte van die 70 jaar lid zijn geweest en wekelijks naar Café de Brug gingen biljarten. We hebben met goed overleg met het Dorpshuis 't Perron een overeenkomst kunnen sluiten om wekelijks op dinsdagmiddag op twee biljarttafels te mogen spelen. Dit garandeerde het voortbestaan van de vereniging.

Na een op Heeze-Leende24 geplaatste oproep voor een aantal nieuwe leden hebben er acht personen gereageerd. Die zijn op de dinsdagmiddag komen kijken en een partijtje mogen biljarten. Daarvan zijn 4 personen direct lid geworden en twee personen staan reserve om bij aanvang van de nieuwe competitie in erbij te komen.

Na het georganiseerde Knock- Out toernooi op de afsluitingsdag was het tijd voor de prijsuitreiking. De competitie kampioen is John Veen geworden, tweede Giedie van Herten en derde Frans Vorstenbosch. De winnaar van het Knock-Out biljarten is Jack Cuijten geworden en Peter Huijbens werd tweede.

Na een proost op de toekomst hadden de koks van 't Perron een zelf gemaakt goed verzorgd koud-warm en dessert buffet klaargezet. Daarvan werd samen met de nodige drankjes erbij volop van genoten.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug