Luister
muziek
26 mei 2023 - 11:30
Deel dit artikel:

Energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende presenteert nieuwe bestuursleden en doelstellingen

HEEZE-LEENDE - Op 11 mei 2023 vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de energiecoöperatie Opgewekt Heeze-Leende plaats. Onder het toeziend oog van ongeveer 20 aanwezige leden werden belangrijke updates gepresenteerd door voorzitter Willem Beetz en penningmeester Henk Smulders.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Tijdens de vergadering stemden de leden in met het financieel jaarverslag en de voorgestelde bestuurswisseling. Aftredend bestuurslid René van der Horst werd bedankt voor zijn inzet, terwijl twee nieuwe bestuursleden, mw. Annet Wijers uit Sterksel en Paul Martens uit Leende, werden verwelkomd. Annet zal zich onder andere richten op het thema "haalbaar & betaalbaar" en bijbehorend financieel advies voor de inwoners van de gemeente. Paul zal zich bezighouden met grootschalige zonne-energieopwekking en de opslag daarvan.

Het vernieuwde bestuur van de energiecoöperatie bestaat nu uit Willem Beetz als voorzitter, Ben Strik als secretaris, Henk Smulders als penningmeester, Annet Wijers als algemeen bestuurslid en Paul Martens als algemeen bestuurslid. Daarnaast heeft de coöperatie 8 energiecoaches, 4 ondersteuners en telt het in totaal 88 leden.

Opgewekt Heeze-Leende is er voor alle inwoners van de gemeente en organiseert regelmatig informatieavonden over duurzaamheid en energie. De energiecoaches bieden persoonlijk advies aan huis. Bovendien kunnen inwoners bij de coöperatie terecht voor begeleiding en advies bij grotere projecten, zoals de installatie van zonnepanelen op meerdere daken of op een stuk land. Samen met de gemeente zet de coöperatie zich in om antwoorden te vinden op de regionale energievraag.

Voor meer informatie en contact met Opgewekt Heeze-Leende, kunt u terecht op hun website: https://opgewektheezeleende.nl/

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie