Luister
muziek
26 mei 2023 - 10:00
Deel dit artikel:

Geslaagde derde Speelplaats fanfare st Nicasius

HEEZE-STERKSEL - Op zondag 21 mei vond de derde Speelplaats van fanfare st Nicasius plaats. Inmiddels zien ze iedere Speelplaats bekende gezichten terugkomenbmaar we mochten deze keer ook weer nieuwe deelnemers begroeten. Erg fijn!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Op deze Speelplaats was er gekozen voor één gezamenlijke spelactiviteit en één muzikale workshop. Met de muzikale workshop werd er weer een nieuw liedje ingestudeerd dat zelfs de nieuwe deelnemers in korte tijd onder de knie kregen. Op diverse instrumenten lieten de kinderen in een gezamenlijke uitvoering onder leiding van de mascotte Bas Brulaap het muzikale resultaat horen. Erg knap hoe snel dit opgepakt werd door iedereen. 

Verder werd er ook nog gezamenlijk een body percussie activiteit gedaan. Zonder instrumenten maar puur met je eigen lichaam ritmes maken. Het ging de kinderen goed af Het lijkt eenvoudig maar dat is nog best lastig. Uiteindelijk kreeg iedereen het goed onder de knie en zelfs de ouders konden ervaren dat het nog niet zo makkelijk is.

Voor de organisatie komt er nu nog de mooie taak om voor de vierde en laatste Speelplaats van dit seizoen wederom een mooi programma te maken met voor iedereen een muzikale uitdaging.

De vierde Speelplaatsen is op 18 juni. Het is geen inloopochtend maar een compleet muzikaal programma. Om dat volledig mee te maken moet je dus van 10.30 uur tot 11.30 uur aanwezig zijn. De leeftijdsgrens vanaf groep 4 is vervallen dus alle kinderen zijn van harte welkom !

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug