Luister
muziek
25 mei 2023 - 13:00
Deel dit artikel:

Ingediende omgevingsvergunning pinbox Heeze blijkt misverstand

HEEZE - De vergunning voor de pinbox bij 't Perron in Heeze is verlopen, waardoor het bestuur van 't Perron heeft verzocht om naar een andere geschikte locatie te zoeken. De gemeente Heeze-Leende, in samenwerking met stedenbouwkundige experts en Geldmaat, is de afgelopen tijd druk bezig geweest met het vinden van een alternatieve plek voor de pinbox. Het onderzoek naar een geschikte locatie is nog in volle gang, zo meldt de gemeente donderdag aan Heeze-Leend24.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het gemeentebestuur erkent de urgentie van het vinden van een nieuwe locatie voor de pinbox. In een officiële reactie verklaarde de gemeente Heeze-Leende: "Zoals bekend is de vergunning voor de pinbox bij 't Perron verlopen. Het bestuur van 't Perron heeft gevraagd om naar een andere locatie te zoeken. De afgelopen tijd zijn we daar binnen de gemeente Heeze-Leende samen met de stedenbouwkundige en Geldmaat druk mee bezig. Dit onderzoek loopt nog. Wat betreft de omgevingsvergunning die is ingediend vorige week, is deze weer ingetrokken. Dit was een misverstand. We willen benadrukken dat we ons uiterste best doen om zo snel mogelijk een passende oplossing te vinden."

De pinbox bij 't Perron is een belangrijk onderdeel van de lokale infrastructuur en biedt inwoners en bezoekers de mogelijkheid om eenvoudig geld op te nemen en andere bankzaken te regelen. Het bestuur van 't Perron heeft daarom aangedrongen op een spoedige herplaatsing van de pinbox op een locatie die zowel toegankelijk als veilig is.

De recentelijk ingediende omgevingsvergunning is ingetrokken, de gemeente benadrukt dat dit een misverstand betreft. Het onderzoek naar een alternatieve locatie voor de pinbox in Heeze zal voortgezet worden, waarbij diverse criteria zoals toegankelijkheid, veiligheid en bruikbaarheid worden meegenomen. De gemeente Heeze-Leende verzekert de inwoners dat ze op de hoogte zullen worden gehouden van de voortgang en verdere ontwikkelingen met betrekking tot de pinbox.

"Wordt vervolgd," voegt de gemeente eraan toe, waarmee wordt benadrukt dat er hard gewerkt wordt aan het vinden van een passende oplossing en dat er binnenkort meer nieuws te verwachten is over de nieuwe locatie voor de pinbox in Heeze.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug