Luister
muziek
1 juni 2023 - 13:00
Deel dit artikel:

Superjam in Heeze op zondag 4 juni

HEEZE - Op zondag 4 juni wordt het skateparkje aan de Spoorlaan in Heeze omgetoverd tot het bruisende decor van de langverwachte zesde editie van Superjam. Dit populaire evenement biedt een unieke gelegenheid voor tientallen enthousiaste stuntsteppers om hun vaardigheden te verbeteren en deel te nemen aan een spectaculair steptoernooi.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Superjam Heeze belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het skatepark, voorzien van diverse objecten met uitdagende schansen en obstakels, zal het toneel vormen waarop de talenten van de stuntsteppers tot leven komen. Met volop ruimte om te experimenteren en te oefenen, kunnen de steppers zich zondagmiddag naar hartenlust uitleven en hun grenzen verleggen.

Een opvallend aspect van dit jaarlijkse evenement is de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de drie categorieën, namelijk beginner, gevorderde of beginnende pro. Dit biedt deelnemers van diverse niveaus de kans om hun vaardigheden te tonen en uit te blinken in hun categorie. De beoordeling van de deelnemers zal worden uitgevoerd door een deskundige jury, bestaande uit de gerenommeerde steppers Jesse Bust en Davey Sanders. Met hun ervaring en expertise zullen zij zorgen voor een eerlijke en objectieve beoordeling van de prestaties.

Superjam Heeze vindt plaats op zondag van 12.00 tot 17.00 uur in het levendige skatepark, gelegen aan de Spoorlaan 11 in Heeze. Deelname aan dit sprankelende evenement staat open voor alle stuntsteppers vanaf 8 jaar, ongeacht hun ervaringsniveau. Het beste van alles is dat de toegang tot het evenement volledig gratis is, waardoor iedereen kan genieten van de opwinding en actie die Superjam te bieden heeft.

Voor diegenen die meer informatie willen verkrijgen over Superjam Heeze, is het aan te raden om een kijkje te nemen op het Instagram-account instagram.com/superjam_2023. Hier kunnen ze updates, foto's en andere relevante details vinden met betrekking tot het evenement. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in deelname, is er nog steeds de mogelijkheid om zich in te schrijven via forms.gle/rar9ZxgHLeLLxKws9. Haast je en zorg ervoor dat je je plekje veiligstelt voor deze adembenemende ervaring vol adrenaline en plezier.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug