Luister
muziek
5 juli 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

TV Heeze Daagt Sporters Uit met Zomer Challenge Lidmaatschap

HEEZE - Tennis Vereniging Heeze roept alle voetballers, hockeyers, basketballers en andere sporters op om ook in de zomer actief te blijven. Om deze uitdaging aan te gaan, biedt de vereniging een speciaal Zomer Challenge lidmaatschap aan!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Voor degenen die een teamsport beoefenen en tijdens de zomerstop fit willen blijven, of voor sporters die normaal gesproken binnen actief zijn maar graag naar buiten willen, is de Zomer Challenge de ideale gelegenheid.

Het Zomer Challenge lidmaatschap is een compact pakket dat drie maanden lang vrij tennissen mogelijk maakt, op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt individueel inschrijven, maar ook met je teamgenoten de uitdaging aangaan. Met dit speciale lidmaatschap krijg je toegang tot de tennisbanen van Tennis Vereniging Heeze gedurende de maanden juli, augustus en september. Bovendien ben je automatisch lid van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en kun je deelnemen aan open toernooien! De kosten voor het Zomer Challenge lidmaatschap bedragen slechts € 45,- voor senioren en € 25,- voor junioren, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Het park beschikt over maar liefst 12 buitenbanen en 3 binnenbanen, zodat er altijd voldoende speelruimte is. Daarnaast is het paviljoen regelmatig geopend, zodat je na het sporten onder het genot van een drankje je vorderingen en mogelijke verbeterpunten kunt bespreken.

Wil je meedoen aan deze sportieve uitdaging? Neem dan voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Helmie Snoeijen via ledenadmin@tvheeze.nl. Voor overige informatie over Tennis Vereniging Heeze, inclusief het reguliere lidmaatschap en andere activiteiten, kun je terecht op de website van de vereniging: https://www.tvheeze.nl/.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug