Luister
muziek
3 juni 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Doe mee aan het jeugdhandbaltoernooi van Lido op 8 juli

LEENDE - Het jeugdhandbaltoernooi van Lido, dat staat voor Leende in de Overwinning, staat weer voor de deur en belooft een geweldige dag vol sport en plezier te worden. Bij dit toernooi draait het niet alleen om winnen, maar vooral om deelname en het samenbrengen van enthousiaste jonge handballers. En het beste nieuws? Deelname is helemaal gratis!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het jeugdhandbaltoernooi van Lido is een evenement waar jonge handballers van verschillende niveaus elkaar kunnen ontmoeten en hun vaardigheden kunnen tonen. Het is een geweldige kans voor kinderen om hun liefde voor handbal te ontwikkelen en te delen met anderen.

Om deel te nemen aan het toernooi, is het belangrijk om een team samen te stellen. Hier zijn een paar handige tips waar je rekening mee kunt houden:

  1. Gemengde teams (jongens en meisjes) zijn van harte welkom. Dit is een geweldige gelegenheid om samen met vrienden te spelen, ongeacht het geslacht.

  2. Doorlopend wisselen is toegestaan! Hierdoor krijgen alle teamleden de kans om op het veld te staan en hun vaardigheden te tonen.

  3. De keeper kan ook steeds een andere speler zijn. Dit maakt het spel nog dynamischer en geeft iedereen de mogelijkheid om in de doelverdediging te staan.

  4. Een team bestaat uit 5 veldspelers, 1 keeper en 1 à 2 wissels. Zorg ervoor dat je voldoende spelers hebt om het team compleet te maken.

  5. Als je wat extra training nodig hebt, is het mogelijk om vooraf een training bij te wonen. Dit kan helpen om je vaardigheden te verbeteren en je klaar te stomen voor het toernooi.

  6. Individuele inschrijvingen of inschrijvingen met een incompleet team zijn ook mogelijk. Als er genoeg individuele of incomplete inschrijvingen zijn, kan de organisatie een team vormen zodat iedereen kan meedoen.

Het jeugdhandbaltoernooi van Lido belooft een dag vol plezier, sportiviteit en teamwork te worden. Of je nu een ervaren handballer bent of net begint met de sport, iedereen is welkom om deel te nemen aan dit geweldige evenement. Het is een fantastische gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en je passie voor handbal te delen.

Aarzel niet te lang en schrijf je in vóór vrijdag 30 juni, download hier het inschrijfformulier. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug