Luister
muziek
3 juni 2023 - 09:00
Deel dit artikel:

Wagenspel KNAL op 17 en 18 juni

HEEZE-LEENDE - Zoals al 49 jaar gebruikelijk is, brengt Toneelvereniging KNAL uit Leende in het weekend van Vaderdag een wagenspel op de planken: een reizende voorstelling vol luchtig en humoristisch vermaak.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Vermaak
Het wagenspel van dit jaar heet ‘Het Concours’. Dit stuk is in 2000 door André Verhees geschreven ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van de Koninklijke Fanfare Philharmonie uit Leende. De regie is in handen van Chris Ras.

Vermaak
KNAL neemt u mee naar een situatie waarin twee muziekgezelschappen zich voorbereiden op een concours. De beide groepen zijn, op zijn zachtst gezegd, nogal aan elkaar gewaagd. Voor de gelegenheid is de spelersgroep van KNAL aangevuld met muzikanten van de Koninklijke Fanfare Philharmonie.

Speellocaties
De voorstelling op zaterdag vindt plaats op het Kaetsveldje en begint om 19.30 uur. Op zondag wordt twee keer gespeeld: om 14.30 uur op ’t Rietje (Boschhoven) en om 17 uur op het parkeerplaatsje achter Kloosterhof aan de Julianastraat. De toegang is in alle gevallen gratis. Na afloop wordt met de (digitale) pet rondgegaan.

Muzikale omlijsting
Voor de muzikale omlijsting tekenen ook dit jaar het Strijps Kapelleke (zaterdag) en Sambuca (zondag). Het belooft dus een vrolijk én muzikaal wagenspel te worden!

Meer informatie vindt u op www.knaltoneel.nl en op Facebook. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug