Luister
muziek
3 juni 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Peter Hendrikx gaat Mont Ventoux 3 keer beklimmen voor Stichting ALS

HEEZE - ''Vorig jaar op 9 juni 2022 heb ik samen met 5 andere wielrenners de Mont Ventoux in Frankrijk beklommen om geld in te zamelen voor de Stichting ALS. ALS is een ziekte waarbij de spieren langzaam 1 voor 1 uitvallen en waarvoor op dit moment geen genezing mogelijk is. Een goede vriend van mij uit Someren heeft de diagnose ALS vorig jaar in februari helaas ook gekregen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

We zijn een jaar verder en de motivatie om voor hem, zijn gezin en de stichting ALS nogmaals naar de Mont Ventoux af te reizen is alleen maar groter geworden. Ons team "Tour du Frans" bestaat dit jaar uit 8 fietsers (waaronder de zonen van Frans; Rob, Sander en Daan) en 4 wandelaars (waaronder Wilma; de echtgenote van Frans). Ook gaan er zo'n 30 supporters mee waaronder familieleden en vrienden.

Aanstaande donderdag op 8 juni 2023 gaan we opnieuw de uitdaging aan. Wij zijn allemaal volop in training geweest. Vele fiets-en wandelkilometers en hoogtemeters zijn afgelegd…

Een sportieve en tegelijkertijd een financiële uitdaging. Ons doel is om dit jaar weer zoveel mogelijk donaties op te halen. De teller staat vandaag op ruim € 18.000,- Wat zou het mooi zijn om de € 20.000,00 te halen….Met dit geld kunnen we Frans helaas niet meer helpen. Wat we nog wel kunnen is om samen zo veel mogelijk energie te stoppen in het vinden van donateurs zodat ALS in de toekomst behandeld kan worden….Daarvoor vraag ik uw steun….iedere bijdrage, van klein tot groot is keihard nodig….

Wilt u mij, Frans, Team Tour du Frans en de stichting ALS helpen? Scan dan nu de QR code of ga naar: www. tourduals.nl/fundraisers/peter-hendrikx/donate

Bij voorbaat ontzettend veel dank, namens ons hele team en Stichting ALS, voor uw steun!''

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug