Luister
muziek
3 juni 2023 - 11:00
Deel dit artikel:

Zevende editie Beachvolleybal in Heeze

HEEZE - Na een overweldigende voorgaande editie vind in het laatste weekend van juni weer hét jaarlijkse sportevenement van het jaar plaats. Beachvolleybal Heeze vindt namelijk weer plaats op het evenemententerrein van Heeze achter het gemeentehuis op 24 en 25 juni 2023. Dit jaar met wéér een recordaantal aantal deelnemende teams.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

We spreken Roderick de Bruijn en Arjen Snoeijen. Zij zijn bestuursleden van de stichting welke het evenement organiseert; “De inschrijvingen waren voor deze editie vanaf november 2022 geopend. Binnen een week tijd waren de beoogde 72 teams ingeschreven. We merken nog steeds dat er meer mensen mee willen doen en dit evenement niet willen missen!” Tijdens de twee dagen zijn er wedstrijden in drie verschillende competities: een dames-, heren- en mix competitie verdeeld onder 72 teams. “Door dit aantal is er een vijfde veld geplaatst in overleg met de gemeente. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk deelnemers huisvesten, zoals we graag willen. We willen het voor zoveel mogelijk dorpsgenoten mogelijk maken om mee te doen. En nu maar hopen dat het veld op tijd met de boot uit China geleverd wordt, “aldus een goedlachse Snoeijen.

De groei van het evenement vergt ook wat meer van de organisatie. De Bruijn: “Wat begon als een ludiek hersenspinsel in de Zwaan is inmiddels uitgegroeid tot een heus evenement met een paar honderd deelnemers. Dat vergt flink wat van de organisatie. Maar we doen het gelukkig nog met heel veel plezier!”

Beachparty op zaterdag en zondag
Tijdens de laatste editie werd op zaterdagavond wederom een beachparty toegevoegd aan het programma. Arjen legt uit: “Deze beachparty was een echt succes. De unieke sfeer, het zomerse decor en een leuke afwisseling in artiesten bleken prima ingrediënten om een goed feestje te bouwen. Daarom hebben we er ook dit jaar voor gekozen om het hele weekend tijdens en na de wedstrijden een gezellig programma neer te zetten. Met enige verschil met voorgaande jaren is dat we zondagavond iets eerder dienen te stoppen.”

Iedereen welkom!
Wil je komen aanmoedigen, gezellig op het terras zitten met je voeten in het zand of gewoon even kijken? Ook al ben je geen sportieveling, ook dan ben je uiteraard welkom op het evenemententerrein. Er is volop gezelligheid, een sfeervolle bar en een lekkere eethoek. “We hopen dat tijdens ons evenement iedereen elkaar weer gezellig kan ontmoeten in een sportieve en ontspannen sfeer.” aldus Roderick.

Meer info: www.beachvolleybalheeze.nl

Beachvolleybal Heeze is een sportief evenement met een dorps karakter midden in de kern van Heeze. In een zomers decor in de gemeentehuistuin is gedurende het weekend van 24 en 25 juni 2023 de 7e editie gepland. Op 5 velden met 200m3 zand zullen 72 teams sportiviteit koppelen aan gezelligheid op dit unieke Beach Event. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug