Luister
muziek
4 juni 2023 - 10:30
Deel dit artikel:

Heeze Jo11-1 klopt vv Bennekom in zinderende finale Internationaal toernooi Maarheeze

HEEZE - Met veel strijd en passie heeft JO11-1 de finale van het wederom goed georganiseerde internationale jeugdtoernooi in Maarheeze gewonnen. Tegen het op papier veel sterker vv Bennekom werd niets weggeven en met 2-0 de Cup binnengesleept.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Werklust
Bennekom kwam enkele malen goed door de sterke verdediging van Heeze en creëerde enkele groote kansen, maar verdedigde aanvankelijk minder goed dan de Heezer ploeg. Na een snelle uitbraak werd Samyar in stelling gebracht die de bal keurig binnen prikte.

Bennekom kreeg daarna grote kansen, maar Heeze bleef met slim voetbal en zeer veel werklust overeind, waardoor Heeze na 17 minuten opnieuw toesloeg en met een schitterend uitgespeelde counter de 0 - 2 op het scorebord zette.

Pijn? De finale verliezen en tweede eindigen, dat doet pas pijn!
Na 4 poule wedstrijden in de brandende zon die allemaal met dezelfde werklust als in de finale gewonnen werden, waren hier en daar pijntjes voelbaar. Een enkeling wilde zelfs de finale aan zich voorbij laten gaan… Na wat oppep-werk (zowel fysiek als mentaal) kon het team voltallig de strijd aangaan. Rode draad in dit seizoen voor het team was omgaan met druk (en tegenslagen), onzekerheid, keuzes maken en zelfvertrouwen (hoort bij de leeftijd natuurlijk). Het kwartje viel in veel wedstrijden namelijk vaak net de verkeerde kant op. Het winnen van deze Cup is daarom meer dan dik verdiend en belooft wat voor de toekomst!!! Zet um op Heeze!!! 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug