Luister
muziek
7 augustus 2023 - 15:00
Deel dit artikel:

De Club van Twaalf: Samenwerking voor het 550-jarig bestaan van het kerkgebouw in Leende

LEENDE - Leende maakt zich op voor een bijzondere mijlpaal: het 550-jarig bestaan van het prachtige kerkgebouw. Om dit historische moment op een grandioze manier te vieren en te ondersteunen, heeft de Club van Twaalf zich verenigd. Deze groep van twaalf enthousiaste individuen uit Leende met diverse achtergronden en talenten heeft de handen ineengeslagen om geld te genereren en de benodigde fondsenwerving voor de organisatie van de festiviteiten.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het 550-jarig jubileum van het kerkgebouw in Leende is een gelegenheid om de rijke geschiedenis van de lokale gemeenschap te eren en te vieren. Om deze viering tot een onvergetelijke ervaring te maken, zijn er tal van activiteiten en evenementen gepland. Het enige wat nog ontbreekt, is de financiële ondersteuning om deze plannen te realiseren. Dat is waar de Club van Twaalf in beeld komt.

De Club van Twaalf bestaat uit een diverse groep mensen met verschillende achtergronden, interesses en vaardigheden. Ze hebben één gemeenschappelijk doel: het verzekeren van een succesvolle viering van het 550-jarig bestaan van het kerkgebouw. Met vastberadenheid en toewijding hebben ze hun koppen bij elkaar gestoken om originele en effectieve manieren te bedenken om geld in te zamelen voor dit bijzondere evenement.

Een van de hoogtepunten van de fondsenwervingsactiviteiten is de spectaculaire veiling die gepland staat op 18 november 2023 in de Schammert. Deze veiling belooft een onvergetelijke avond te worden, met een breed scala aan kavels die aantrekkelijk zijn voor iedere portemonnee. Van exclusieve kunstwerken en unieke ervaringen tot handgemaakte ambachtelijke producten, er is voor elk wat wils. Met de twee veilingmeesters Luc Simkens en Stefan de Kort aan het roer kunnen de bezoekers rekenen op een spannende en vermakelijke veilingervaring.

De opbrengst van de veiling zal ten goede komen aan de festiviteiten voor de viering van het 550-jarig bestaan van het kerkgebouw in Leende. Deze financiële ondersteuning zal ervoor zorgen dat de geplande activiteiten en evenementen op hoog niveau kunnen worden uitgevoerd, zodat iedereen kan genieten van een onvergetelijke viering.

Dus, noteer 18 november 2023 in je agenda en bereid je voor op een avond vol spanning, plezier en het gevoel van voldoening dat je bijdraagt aan het behoud van het erfgoed van Leende. De Club van Twaalf nodigt alle inwoners en belangstellenden uit om aanwezig te zijn bij deze bijzondere veiling in de Schammert. Samen kunnen we het 550-jarig bestaan van het kerkgebouw in Leende op een onvergetelijke manier vieren en koesteren.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug