Luister
muziek
13 Juli 2023 13:00
Deel dit artikel:

Brabantsedag plattegrond: Altijd handig!

HEEZE - De Brabantsedag, hét jaarlijkse rollende theaterspektakel in Heeze, staat weer voor de deur! Op zondag 27 augustus komen bezoekers vanuit het hele land samen om te genieten van de adembenemende theaterparade. Om ervoor te zorgen dat iedereen het maximale uit hun Brabantsedag-ervaring kan halen, bieden we handige plattegronden aan.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Ben je benieuwd naar het precieze parcours van de theaterparade? Wil je weten waar je je fiets of auto kunt parkeren? En wil je weten waar de tribunes, kassa's en vooral de vijf grote sfeerpleinen zich bevinden, waar voor en na de theaterparade vanalles te beleven is? De Brabantsedag plattegrond heeft alle antwoorden!

Met slechts één klik kun je de plattegrond downloaden en op je gemak verkennen. Hij biedt gedetailleerde informatie over het paradeparcours, parkeermogelijkheden voor fietsen en auto's, locaties van tribunes, kassa's en de vijf bruisende sfeerpleinen waar entertainment en activiteiten plaatsvinden.

Of je nu een enthousiaste toeschouwer bent die de parade vanaf een tribune wil bewonderen, een bezoeker die handige parkeerinformatie nodig heeft of iemand die op zoek is naar de beste plekken om na de theaterparade te genieten van de festiviteiten, deze plattegrond is je gids voor een onvergetelijke dag.

Onderstaand de plattegrond om je voor te bereiden op een fantastische Brabantsedag!

Voor meer informatie en updates over de Brabantsedag, bezoek website www.Brabantsedag.nl en volg de social media kanalen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug