Luister
muziek
25 augustus 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Meet and Eat Heeze-Leende: nieuw seizoen begint binnenkort

HEEZE-LEENDE - Inwoners van de gemeente Heeze-Leende die behoren tot de 55plus groep hebben binnenkort weer een reden om uit te kijken naar een smakelijke en sociale ervaring. Het succesvolle initiatief 'Meet and Eat' staat klaar om het nieuwe diner-seizoen 2023-2024 te starten en begint op dinsdag 12 september 2023 met een heerlijk diner bij De Broeders in Sterksel.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De essentie van Meet and Eat is om mensen van 50plus met elkaar in contact te brengen door middel van gezellige diners. Deze ontmoetingen vinden plaats in verschillende horecagelegenheden binnen de gemeente Heeze-Leende, en zijn gepland van september tot en met juni, met een streven van 10 diners per jaar.

Het nieuwe seizoen begint met een smakelijke kick-off op dinsdag 12 september 2023, waarbij De Broeders in Sterksel gastheer zal zijn voor het eerste diner. De inschrijvingen voor dit diner zijn inmiddels geopend en inwoners worden aangemoedigd om zich snel aan te melden.

Hoewel het bestuur van Meet and Eat recentelijk is vernieuwd, blijft de focus onveranderd: het creëren van een gezellige omgeving waarin 55-plussers elkaar kunnen ontmoeten en genieten van heerlijke maaltijden. Inschrijvingen zijn open voor iedereen binnen de doelgroep. De deelname wordt bepaald op volgorde van aanmelding en afhankelijk van de beschikbare capaciteit van de betreffende horecagelegenheid, die varieert van ongeveer 50 tot 70 personen.

Voor het eerste diner zijn nog plaatsen beschikbaar en de informatie over hoe je kunt reserveren staat vermeld op de website van Meet and Eat. Dit initiatief belooft een gezellig seizoen vol heerlijk eten en nieuwe ontmoetingen voor de 55plussers van Heeze-Leende.

Kijk voor meer informatie op de website: http://www.meet-eat-heeze-leende.nl/

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug