Luister
muziek
7 september 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

Muziekmakerij Mè Tresse viert 40-jarig jubileum met publieksconcert in Kasteel Heeze

HEEZE - Het is een jaar van mijlpalen voor Muziekmakerij Mè Tresse uit Heeze, aangezien ze trots hun 40-jarig jubileum hebben bereikt. Om dit speciale moment op een muzikale en feestelijke manier te vieren, nodigt Mè Tresse iedereen uit voor een groots Concert Jubilee.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het belooft een onvergetelijke middag vol muzikale passie te worden, gehouden op het majestueuze Kasteel Heeze (Kapelstraat 25, Heeze) op zondag 24 september. Het evenement begint om 13:30 uur met een ontvangst en duurt tot 18:00 uur.

De line-up van het jubileumconcert bevat een scala aan getalenteerde gastmuzikanten die samen met Mè Tresse het podium zullen delen. Enkele hoogtepunten zijn onder andere optredens van De Tamboers van N.A.T., saxofonist Thijs van Otterloo, Moonlight Express met Wendy Lina en Fried Manders, Zangkoor Switch, en een spectaculaire "Grande Finale" door Flor de Amor.

Dit jubileum gaat niet alleen over het vieren van de rijke muzikale geschiedenis van Mè Tresse, maar dient ook als eerbetoon aan de lokale muziekgemeenschap. Als blijk van waardering is de toegang tot dit evenement gratis voor iedereen.

Verwacht een middag vol jazz, swing, vrolijke zang en een vleugje Spaanse Furie. Het Concert Jubilee belooft een bruisend feest te worden en een ode aan vier decennia muzikale passie en talent uit Heeze en omstreken. Kom en vier mee op deze bijzondere dag in het prachtige Kasteel Heeze!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug