Luister
muziek
18 September 2023 14:00
Deel dit artikel:

Boulen bij Loef: een sportieve dag vol gezelligheid

HEEZE - Op zondag 24 september staat de parkeerplaats achter Loef in Heeze in het teken van Jeu de Boules. De tweede editie van "Boulen bij Loef" vindt plaats op maar liefst 16 banen waarop deelnemers hun vaardigheden kunnen laten zien. Na het succes van de eerste editie in 2022 hebben veel deelnemers zich al aangemeld voor deze sportieve dag.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Het evenement wordt gehouden in Franse sferen, en de organisatoren hopen op een Zuid-Europese zonnestraal om het gevoel compleet te maken. In totaal strijden 32 doublettes (teams van twee spelers) om de overwinning. Het toernooi staat open voor spelers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Dit mix van deelnemers zorgt voor een gezellige en competitieve sfeer waar iedereen van kan genieten.

Elke deelnemer speelt met 3 gelijke boules, en na 5 wedstrijden worden alle punten bij elkaar opgeteld. Daarna volgen een troostfinale en natuurlijk de spannende finalewedstrijd, waarbij de Marcel van der Heijden wisseltrofee op het spel staat.

Tussen de wedstrijden door wordt er een heerlijke Franse lunch verzorgd tegen vrijwillige bijdrage.

Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus als je wilt deelnemen, zorg dan dat je er snel bij bent. Bovendien is er voldoende ruimte voor toeschouwers, dus iedereen is welkom om te komen genieten van deze gezellige dag. Loef, de gastheer van het evenement, zal ook geopend zijn voor iedereen die wil genieten van een verfrissend drankje op het terras.

Aanmelden via; info@gangmakersheeze.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug