Luister
muziek
29 september 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Jubileumconcert van Me Tresse betovert het publiek met muzikale diversiteit

HEEZE - Onder een stralende zon genoot het publiek van een prachtige middag vol muziek tijdens het jubileumconcert van Me Tresse. Het evenement werd geopend door het indrukwekkende Tamboerkorps N.A.T., dat onder leiding van dirigent Pierre Heesakkers samen met Me Tresse vier muziekstukken ten gehore bracht, met de beroemde Radetzky-mars als indrukwekkende afsluiter.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

De opkomst van het publiek was overweldigend, en de toeschouwers lieten hun waardering duidelijk blijken door de muziek van het Tamboerkorps N.A.T. met luid applaus te begroeten. Daarna vervolgde Me Tresse de avond met een reeks populaire nummers uit hun uitgebreide repertoire, wat het publiek in een feeststemming bracht.

De getalenteerde saxofonist en componist Thijs van Otterloo betoverde het publiek met zijn solo-optreden en samen met Me Tresse creëerde hij prachtige muzikale momenten. Zijn optreden was een hoogtepunt van de avond.

De zanggroep Switch, afkomstig uit Leende en bestaande uit 39 zangers, betrok het publiek met bekende liederen waar iedereen enthousiast aan meezong.

Het muzikale intermezzo werd verzorgd door Moonlight Express, die met hun eigen composities en zangkunsten het publiek wisten te bekoren. Het applaus was dan ook dik verdiend.

De avond bereikte zijn hoogtepunt met het optreden van FLOR DE AMOR, een viertal rasmuzikanten dat de ziel van Argentijnse tango's, Cubaanse bolero's en eigen Spaanstalige liederen tot leven bracht. Zangeres en gitariste Sandra Coelers raakte de snaren met diepgaande emotie en haar warme, wendbare stem betoverde het publiek.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug