Luister
muziek
20 november 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Succesvol evenement Sterksel dankzij maatschappelijke dienst tijd

STERKSEL - Afgelopen weekend werd dorpshuis de Valentijn in Sterksel omgetoverd tot het epicentrum van een geweldig evenement, mogelijk gemaakt door de regeling Maatschappelijke Dienst Tijd. Een gedreven groep jongeren uit Sterksel, bestaande uit Jorg, Koen, Levi, Sjors, Sten, Stephanie, Thom, Teun, en Job, bundelde hun krachten met de jongerenwerkers van Cordaad Welzijn, Sylvain van Veen en Jaap Henst, om een onvergetelijke dag te organiseren.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het hoogtepunt van het evenement was zonder twijfel het lasergamen, dat plaatsvond in twee leeftijdscategorieën: kinderen tussen 8 en 12 jaar en jongeren tussen 13 en 24 jaar. De deelnemers werden meegesleept in de spanning en sensatie van het lasergamen, waardoor dit de absolute blikvanger van de dag was.

Voor de avontuurlijke geesten waren er ook andere opwindende activiteiten, zoals een mechanische rodeo stier, waarop deelnemers streden om een prijs van €50,- friettent tegoed van friettent de Scheep. De rodeo stier zorgde voor veel gelach en aanmoedigingen van het publiek.

Gamingliefhebbers konden hun hart ophalen bij de Formule 1-simulatoren, waarop deelnemers kans maakten op fantastische prijzen. De winnaar ging naar huis met een JBL-speaker, terwijl de tweede prijs bestond uit kart tegoed bij kartbaan de Landsard.

Het evenement trok een groot aantal bezoekers, en zowel kinderen als ouders genoten zichtbaar van de gevarieerde activiteiten. Het positieve ontvangst en de levendige sfeer maakten het evenement tot een doorslaand succes.

Jongeren die ook ideeën hebben voor leuke activiteiten kunnen contact opnemen met Jaap of Sylvain, de jongerenwerkers van Cordaad Welzijn. Het evenement in Sterksel toonde aan dat de gemeenschap floreert wanneer jongeren de handen ineenslaan om iets bijzonders te organiseren.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie