Luister
muziek
20 November 2023 10:00
Deel dit artikel:

Grandioze show "Diva's Allowed" betovert publiek in Heeze

HEEZE - Een schitterende avond vol entertainment en emotie betoverde het publiek in Heeze op donderdagavond 16 november. Het evenement, getiteld "Diva's Allowed", georganiseerd door Vrouwen van nu Heeze in samenwerking met 'Perron', bleek een onvergetelijke ervaring te zijn voor zowel lokale inwoners als gasten uit Maastricht en zelfs Duitsland.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De avond werd geopend door Els van de Laak-Vermeer, de voorzitter van het evenement, waarna het publiek getuige was van een meeslepende show gepresenteerd door Ton Dolmans. Dolmans, een bekendheid in de nationale en internationale podia gedurende bijna drie decennia, deelde niet alleen zijn bijzondere levensverhaal maar presenteerde ook zijn nieuwste boek, "De Vrouw Die...". De aanwezigen kregen de kans om persoonlijke exemplaren te bemachtigen en te laten signeren, terwijl een deel van de opbrengst liefdevol werd gedoneerd aan het goede doel 'Pink Ribbon'.

De avond bereikte hoogtes van entertainment met een interactieve show, komische momenten en adembenemende kostuums. Het publiek werd getrakteerd op optredens van sterren zoals Dolly Parton, Tina Turner en Luv, wat resulteerde in een luidruchtig applaus en een enthousiast meezingend publiek.

Naast het sprankelende entertainment raakte Ton Dolmans het publiek diep met zijn persoonlijke levensverhaal, dat ontroerend en emotioneel werd neergezet.

De bezoekers waren unaniem lovend over de voorstelling en speciale waardering werd uitgesproken voor Rachell Carol en Madam Gisella. Het succes van de avond zal nog lang in het geheugen blijven van het enthousiaste publiek.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug