Luister
muziek
20 November 2023 23:44
Deel dit artikel:

Korte kennismaking met voorgedragen nieuwe Burgemeester (video)

HEEZE-LEENDE - Na een besloten vergadering van de gemeenteraad is Teun Heldens voorgedragen als de beoogde nieuwe burgemeester van Heeze-Leende. Deze week maakte hij zijn eerste kennismaking met de raadsleden in een informele bijeenkomst. De redactie van Heeze-Leende24 kreeg de kans om kort met hem te spreken en een eerste indruk op te doen van de aanstaande burgervader.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Peter Verest
Advertentie

In een ontspannen sfeer gaf Heldens aan vereerd te zijn met de voordracht en uitkijkt naar zijn rol als burgemeester van de gemeente. "Ik ben erg enthousiast om aan de slag te gaan en de gemeenschap van Heeze-Leende te dienen. Het is een prachtige gemeente met veel potentieel en ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling ervan," aldus Heldens.

De nieuwe burgemeester heeft een brede ervaring in het openbaar bestuur en kijkt ernaar uit om samen te werken met de verschillende partijen in de gemeenteraad. "Samenwerking en betrokkenheid zijn voor mij essentieel. Ik sta open voor dialoog en wil graag samen met de raadsleden en de inwoners van Heeze-Leende werken aan een mooie toekomst voor onze gemeente."

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug