Luister
muziek
12 februari 2024 - 08:15
Deel dit artikel:

Burgemeester vliegt businessclass op carnavalszondag in Heeze

HEEZE - In een opmerkelijke en feestelijke gebeurtenis werd de burgemeester van Heeze-Leende uitgenodigd voor een bijzondere vlucht op carnavalszondag. Tapperij De Zwaan, omgetoverd tot een vliegtuig, diende als het verrassende decor voor deze speciale gelegenheid.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De burgemeester werd hartelijk verwelkomd aan boord van de "Hallucin-air" vliegtuigmaatschappij. Compleet met een heus vliegtuigontbijt geserveerd op dienbladen en uiteraard met de aanwezigheid van charmante stewardessen, beloofde deze vlucht een unieke ervaring te worden. Voor deze gelegenheid had de burgemeester zelfs zijn pilotenpet meegebracht en werd hij onderscheiden met een speelgoedvliegtuig.

De speech die werd gehouden door de stewardessen aan boord, voegde een extra dimensie van plezier toe aan de vlucht. Met humor en warmte werden de bijzondere kwaliteiten van Heeze en zijn carnavalstradities benadrukt. De burgemeester werd niet alleen ondergedompeld in een sfeer van festiviteiten, maar kreeg ook een glimp van de 'levendige optocht' met carnaval in Heeze.

Terwijl de landing werd ingezet en de vlucht tot een einde kwam, restte slechts een gevoel van vreugde en dankbaarheid voor deze unieke ervaring. De burgemeester werd uitgenodigd om te genieten van de verdere festiviteiten in Heeze, de Parel van Brabant, waar de zon altijd schijnt en zelfs regenbuien alleen maar worden begroet met meters bier.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug